Радио Витоша

webcam

Новини

"Топлофикация София" връща надвнесени суми

"Топлофикация София" връща надвнесени суми

Дата: 15.08.2016 Клиентите, които са платили повече за парно през миналия сезон, могат да си получат парите по банков път или на каса на дружеството
Image

От днес клиентите на "Топлофикация София", които са платили повече през отоплителния сезон за парно и топла вода, могат да получат надвнесените от тях суми, съобщават от дружеството.
 
Абонатите на "Топлофикация София", които имат да получават пари след изготвянето на изравнителните сметки, могат да изберат да си ги получат по банков път, на касата на дружеството или да оставят сумата за покриване на следващата сметка. 

Сумите за връщане от изравняване могат да се получат във всяка каса на Столичната топлофикация. Клиентите, които предпочетат да получат парите си по банков път, трябва да изтеглят от сайта на компанията заявление за възстановяване на сумата от изравнителната сметка, да го попълнят и да го изпратят на посочения в сайта адрес. Дружеството ще преведе сумата на посочената от клиента банкова сметка, без да го натоварва с разходи за операцията.

"Топлофикация София" обаче възстановява суми само на клиентите си, които нямат стари неплатени сметки. Що се отнася до другата част от абонатите на дружеството, които след получаване на изравнителните сметки имат да доплащат на "Топлофикация София", тези суми могат да бъдат внесени във всяка каса на компанията или по безкасов път онлайн чрез еPay, чрез банкомати, електронно банкиране или открита разплащателна сметка.

Коментари