Радио Витоша

webcam

Новини

Температурите се повишават

Температурите се повишават

Дата: 06.03.2016 Максималните ще са между 14° и 19°
Image

Облачността над страната ще разкъсана, над много райони незначителна. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. Температурите ще се повишат и минималните ще са между 3° и 8°, максималните - между 14° и 19°
 
Над Черноморието ще има разкъсана, предимно незначителна облачност. Ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 
 
Над планините ще има разкъсана, предимно незначителна облачност. Вятърът ще е умерен до силен от югозапад. Температурите ще се повишат и максимална на 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра 3°.
 
В понеделник ще продължи да духа южен вятър и температурите ще се повишат още. Максималните в повечето места ще са между 16° и 21°. Облачността ще се увеличи и вплътни. 
 
През нощта срещу вторник и във вторник на места от запад на изток ще превали дъжд, предимно слаб. Вятърът чувствително ще отслабне и ще се ориентира от запад, по-късно от север, ще бъде слаб. Ще започне понижение на температурите. 

Коментари