Процесът "Деп срещу Хърд" е към своя край 26 май, 2022

С приключването на процеса за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд, звездата от "Карибски пирати" отново зае позиция, за да опровергае предишните показания на бившата си съпруга за домашно насилие.

Деп се върна на мястото за свидетели в сряда (25 май), където за пореден път отрече, че е малтретирал физически и сексуално Хърд по време на нестабилната им връзка. По време на многоседмичния процес свидетели-експерти и актрисата от „Аквамен“ направиха шокиращи твърдения, като Хърд свидетелства, че бившият й съпруг е бил насилник, казвайки: „Нищо, което направих, не го накара да спре да ме удря“.

Деп нарече обвиненията на Хърд срещу него "възмутителни", заявявайки, че никога не е малтретирал бившата си съпруга или някоя друга жена. Бившата му приятелка Кейт Мос свидетелства по-рано, като отрече слуховете, повдигнати по време на показанията на Хърд, че актьорът я е бутнал надолу по стълбите по време на тригодишната им връзка през 90-те.

Никога през живота си не съм извършвал сексуално насилие, физическо насилие. Всички тези странни, скандални истории за мен, че съм извършил тези неща и живея с това в продължение на шест години и чакам да мога да изнеса истината“, каза той. „Така че това не е лесно за никой от нас. Знам това. Каквото и да се случи, стигнах до тук и казах истината. И говорих за това, което нося на гърба си с нежелание от шест години."

Докато отрича всякакви твърдения за малтретиране от своя страна, Деп каза, че той е този, към когото е прилагано насилие.

Очаква се публичният процес да приключи тази седмица.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини