Видеото към “Alright” на Виктория ще представи България на OGAE Video Contest 2020 21 октомври, 2020

Музикалното видео към песента “Alright” на Виктория ще представи България на OGAE Video Contest 2020 - международен онлайн конкурс за най-добър клип. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 беше номиниран от родния фенклуб на Евровизия OGAE Bulgaria.

“Alright” е първият музикален проект на Виктория след отмяната на миналогодишното издание на Евровизия и вторият, в който тя застава на режисьорския стол. Клипът към песента, който беше представен в края на юни, е реализиран от екипа на Four Elementz. Те седят и зад и музикалното видео към Tears Getting Sober – песента, с която Виктория трябваше да представи България на Евровизия 2020. Видеото към “Alright” е заснето в новата мултифункционална зала “Арена Бургас” и на красивия плаж “Перла” в град Приморско.

Конкурсът OGAE Video Contest се провежда за 17-а поредна година. Победителят се очаква да бъде обявен в края на месец декември и се избира чрез гласуване на членовете на всички 24 клуба в цяла Европа. През 2019 година отличието отива при украинската певица Maruv и видеото към  “Siren Song”, а през годините са печелили клипове на Coldplay, Stromae и Indila.

Междувременно Виктория продължава с подготовката си за Евровизия 2021. Най-голямата музикална надпревара в света ще се проведе на 18, 20 и 22 май в Ротердам, а организаторите на събитието гарантираха през септември, че тази година конкурсът няма да бъде отменен. Песента, с която България ще бъде представена пред близо 200 милиона аудитория, ще бъде обявена през месец март.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини