Радио Витоша

webcam

Новини

Стартира първият етап на потребителската класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

Стартира първият етап на потребителската класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

Дата: 31.05.2016 До 5 юни всеки потребител може да подкрепи предпочитаната от него марка в общо 26 категории
Image

Стартира първият етап на потребителската класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. До 5 юни (включително) всеки потребител може да подкрепи предпочитаната от него марка в общо 26 категории, като гласува за нея на он-лайн адрес www.mylovemarks.eu, след предварителна регистрация. По време на този първи кръг потребителите избират своите любими марки в падащо меню за всяка от подбраните категории. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.
Подбрани са 26 категории, а именно: Високоалкохолни напитки, Вино и винарски изби, Безалкохолни напитки, Минерални води, Кафе, Захарни изделия (с две категории - БОНБОНИ и БИСКВИТИ И ВАФЛИ), Месни продукти, Млечни продукти, Козметика, Дермо и медицинска козметика, Автомобили, Заведения за обществено хранене, Радио, ТЕЛЕВИЗИЯ, Интериор и обзавеждане, Застрахователни компании и брокери, БългарскА маркА, Фармацевтични продукти, Търговски центрове, Търговски вериги, IT и софтуерни продукти, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И УСТРОЙСТВА, Електронна търговия, Майонези и сосове и Иновативни марки. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.
Класацията се провежда в три етапа. Втори етап ще се стартира на 13 юни и ще продържи до 20 юни, като в този период потребителите гласуват за една от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в трети последен кръг на класацията. Трети етап стартира на 4 юли и ще продължи до 10 юли включително. На този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория.

Коментари