Радио Витоша

webcam

Новини

Списание BUSINESS LADY връчва Годишните си награди за благотворителност

Списание BUSINESS LADY връчва Годишните си награди за благотворителност

Дата: 04.11.2015 Наградите се присъжват за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи
Image

Утре, 5 ноември 2015 г., от 19:30 часа ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”. За домакин на събитието е избран хотел Хилтън София.

С този проект организаторите се стремят да дават публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин послужат за пример и мотивират все повече компании и личности да се включват в подобни инициативи.

Наградите се присъжват за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи. На утрешната церемония ще бъдат отличени инициативи в каузите Подкрепа на беззащитните, Здраве и безопасност на работа, Зелена планета, Спортни инициативи, Културни проекти, Образователни кампании, Медиите и социалните каузи, Здравеопазване и здравни инициативи, НПО в действие, Цялостна социално отговорна политика.

Водещи на събитието ще бъдат актьорите Албена Ставрева и Явор Ралинов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат младата поп-изпълнителка Алекс Жекова и професионалистите от Dance Station и Imbalanced Dance Team

Наградите „Златно сърце” целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция или отделна личност, социално ангажирана на територията на България. 

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение. 

На официалната церемония ще присъстват над 130 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

Водещи на събитието ще бъдат актьорът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите ще се погрижат талантливата поп-изпълнителка Алекс Жекова и уникалните танцьори от Dance Station.

Коментари