Бъдещето на хазарта е в онлайн спортните залози 01 април, 2021

Има нещо носталгично и чаровно в това да влезеш в кварталния Еврофутбол и да попълниш фиш. Атмосферата с стари играчи, които изглеждат винаги на място, знаещи всеки статистически факт от швейцарската втора дивизия, създават перфектна среда. За съжаление, поради пандемията, фалит на някои популярни вериги и възхода на мобилните залози, тези места са безвъзвратно затворени и бъдещето на хазарта е в интернет.

Пътят на хазарта към онлайн висините започна отдавна. Големите букмейкъри бяха едни от първите фирми, които оцениха огромния потенциал на смартфоните и още преди повече от 10 години създадоха мобилни приложения, чрез които потребителите можеха да залагат, независимо къде се намират. В САЩ вече пък развиват още по интерактивни варианти, като DraftKings и FanDual, които представляват нещо като фентъзи лиги, в които се играе срещу реални съперници. 

За гражданите на страни, в които хазартът е позволен (за щастие, България е една от тях), възможността за игра идва след няколко клика на телефона. Всичко е лесно направено, а букитата предлагат максимално юзър френдли менюта, където всеки може да се ориентира с лекота. 

Естествено, можем да изброим десетки други фактори, поради което все повече потребители предпочитат интернет платформите. Едно от най-важните е лесните методи за разплащане. Големите сайтове предлагат буквално стотици различни методи за депозит, а транзакциите пък са инстантни. Тоест, без забавяне. Депозитите стават за няколко секунди, а тегленията също отнемат малко време, ако са по картата, чрез която е направен и самият депозит. Букмейкърите пък могат да се считат за достатъчно сигурен партньор и никога не биха заложили репутацията си под въпрос, за да измамят играч с няколко стотин лева. Все пак, за да сме напълно коректни, трябва да кажем, че в световната мрежа могат да се намерят и измамни сайтове, но ако се придържате към официално лицензираните компании, няма как да бъдете изложени на опасност.

Дори няма да отделяме толкова внимание на промо офертите. За всички е ясно, че физическите казина и букмейкърски обекти изобщо няма как да отговорят на скандалните интернет оферти. Все сайт дава бонус за първи депозит. Освен това, програмите за лоялност са допълнителна опция за връщане на част от изхарчените пари обратно в сметката на играча.

Сега да поговорим за самите платформи. Отваряте сайта и вече имате достъп до коефициентите на няколко стотин събития на живо. По-големите турнири са съпроводени с картина в реално време и десетки различни пазари за залагане. Потребителите не губят време да попълват фиш. Дори и по-възрастната част от населението може да се адаптира в платформите за няколко минути. 

Някой онлайн сайтове предлагат и по-лимитирани лиги, които са търсени от по-младата част на населениетоУинбет залози за електронни спортове е супер хит сред геймърите, а букмейкърът осигури непрекъснат поток от мачове, дори когато повечето лиги бяха изцяло прекъснати в началото на миналата година. 

"Радио Витоша" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини