Радио Витоша

webcam

Новини

Родни звезди доставят пакети до домовете на семейства в нужда

Родни звезди доставят пакети до домовете на семейства в нужда

Дата: 21.12.2015 Сред празничните герои, които опаковаха днес, бяха и едни от любимите лица от медиите
Image

Йоанна Темелкова, Тони, Милена Златкова и Гергана Николаева се присъединиха към десетки доброволци на Holiday Heroes

Който е следил лайв стрийма на Holiday Heroes от склада на Bers Logistics, със сигурност е видял десетките доброволци, които като елфи се трудиха цял ден. Те опаковаха празничните пакети, които вече са в домовете на семействата.

Сред празничните герои, които опаковаха днес, бяха и едни от любимите лица от медиите – водещият на „Денят започва“ по БНТ – Даниел Михайлов и водещата от „Тройка на разсъмване“ по радио Витоша – Милена Златкова.

Червенокосата фурия се включи и в доставката на пакети, а заедно с нея, настроение и продукти до домовете на семейства в нужда донесе и талантливата актрисата Йоанна Темелкова.

Сред днешните герои отново беше и създателят на Holiday Heroes – Майкъл Струмейтис, който също зарадва семейства като лично достави пакети в домовете им. Във втория ден на кампанията, в разноса на празнични пакети, с личните си автомоболи се включиха още поп певицата Тони и оперната прима Гергана Николаева.

Целта на кампания Коледа 2015 е героите да достигнат до домовете на 5 000 български семейства в нужда като им донесат всичко необходимо за една достойна празнична трапеза. Освен в София, тази година Holiday Heroes ще разнесат пакети с храна в повече от 50 населени места.

Коментари