Радио Витоша

webcam

Новини

Радио Витоша отпразнува своя 25 годишен юбилей

Радио Витоша отпразнува своя 25 годишен юбилей

Дата: 29.01.2016 Вече бивши водещи на радиото, сред които Ивайло Везенков, Ралф Петров, Милена Колева, Диана Радева също не пропуснаха да отправят пожелания към радиостанцията.
Image

Радио Витоша събра партньори, приятели, бивши и настоящи водещи, за да отбележи 25 години в ефир. Значимото събитие се състоя в сърцето на София – клуб P.M., който събра над 700 гости на медията.

Радиото стартира през далечната 1991 година, като със своята уникалност в програмно отношение, нестандартните си проекти, силния и разпознаваем бранд, медията вече 25 години е любимо радио в България.

Вечерта беше изпълнена със свежи емоции. Много от гостите благодариха на екипа на радио Витоша, като споделиха, че медията е допринесла за успеха на много благотворителни и социални каузи. Жана Бергендорф, Павел и Венци Венц, Михаела Филева и Графа поздравиха със свои хитове гостите, с което стартира големия купон.

Вече бивши водещи на радиото, сред които Ивайло Везенков, Ралф Петров, Милена Колева, Диана Радева също не пропуснаха да отправят пожелания към радиостанцията. Припомниха емоционални спомени, с които успяха да разсмеят и разчувстват гостите на партито.

В края на вечерта, настоящите водещи от най-слушаното сутрешно радио шоу в България – „Тройка на разсъмване“ се събраха на сцената с колегите си, за да разрежат заедно тортата и поздравят гостите.

Емблематичните гласове и лица на медията – Боби от „Оffice break“, Гери Шалиева, Катя Миткова, както и новинарите – Росен Димитров и Емил Йорданов си пожелаха в бъдеще да радват слушателите с хубава музика, интересни предвания и позитивни новини.

Изпълнителният директор на медията – Гергана Данова и програмният директор – Емил Кирилов изказаха голяма благодарност към всички, замесени в успеха на радио Витоша за тези 25 години.

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00