Радио Витоша

webcam

Новини

"Приказката в теб", събитие с дата 13.02.2016г. - красивото в помощ на доброто !

"Приказката в теб", събитие с дата 13.02.2016г. - красивото в помощ на доброто !

Дата: 11.02.2016 Събитието е по покана на българският културен институт в Лондон. Ще бъде представена книгата "42 парченца любов" .
Image

Специалната книга е част от благотворителната акция на художничката Йорданка Янакиева и Соня Чукалова - книга с картини и текстове към тях. Включена е и изложба с картините на Дани. Датата на събитието е 13-ти февруари, 2016 година. Всички средства от книгата и изложените на място картини са насочени към фондация "Искам бебе", в помощ на двойките с репродуктивни проблеми и кампанията "Повече българчета за България"! 

Водещ на събитието и "четец" на стиховете е Милена Златкова от "Тройка на разсъмване", радио "Витоша". Събитието е под егидата и ще се състои в Българския културен център в Лондон. В същия ден, сутринта Дани и участниците в акцията ще рисуват чадъри, отново с благотворителна цел с деца от българските училища в Лондон.

В събитието се включиха с дарителска помощ и много съмишленици на "Повече българчета за България" - Мустела с дарение от 1000лв за отпечатване на книгата, български медии в Лондон(Bg media London), фирма за кетеринг на място и Bulgaria Air със сериозно процентно намаление от цената на билетите. 

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00