Бен Уитли смята, че филми като „Мегалодон“ са „излезли от мода“ 21 юни, 2021

Бен Уитли смята, че филми като „Мегалодон“ са „излезли от мода“. 48-годишният режисьор трябва да режисира „Мегалодон 2“ - продължение на екшъна от 2018 г. за гигантска праисторическа акула - и очаква с нетърпение да върне в кината този вид блокбъстър.

Той каза: "Това е един вид причинно-следствен екшън филм, който Джеймс Камерън и Стивън Спилбърг направиха, но наистина вече не е модерен." Поради тази причина Бен ще разчита на Джейсън Стейтъм. Уитли допълва: „Той ми напомня за ранния Харисън Форд."

Режисьорът на "In the Earth" също беше спряган за режисурата на продължението на "Tomb Raider", но в крайна сметка напусна проекта заради закъснения поради коронавируса, въпреки че се наслаждаваше на възможността да се справи с "чисто приключение", защото те "в момента също не са най-популярните филми за правене." Той каза пред Daily Telegraph: "Това е нещо, което липсва в киното в момента - чистото приключение, когато героите изследват и виждат невероятни неща. Те са преследвани и има трикове и капани."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини