Радио Витоша

webcam

Новини

Неделята ще е студена и ветровита

Неделята ще е студена и ветровита

Дата: 29.11.2015 Валежи не се очакват
Image

Времето ще бъде ветровито и сравнително студено. Ще духа умерен, в Северна България и по Черноморието временно до силен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, над по-голямата част от страната по-често значителна и едва към края на деня ще намалява. Само на отделни места в Родопската област ще превали. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, а максималните - между 4 и 9 градуса.

По билата на планините ще духа силен вятър от запад-северозапад. По-често ще е със значителна облачност, а много от върховете ще са в облачния слой с мъгла и е възможно от време на време да прехвърча сняг. Дневните температури над 1000 м. надморска височина ще са под 0 градуса. На 1200 м се очакват около -2 градуса, на 2000 м около -7 градуса.

По Черноморието ще е ветровито, с умерен, на моменти и силен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, по-често значителна. Максималните температури ще са от 5-6 градуса по северното, до 8-9 градуса по южното крайбрежие. Температурата на морската вода ще около 13 градуса, вълнението ще е слабо - около 2 бала.

 

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00