Вижте кой е най-добрият град в света за дистанционна работа 09 януари, 2021

Талин е най-атрактивният град в света за дистанционна работа, според класацията на Big 7 Travel.

Цифровата икономика в естонската столица процъфтява - 99% от обществените услуги са достъпни онлайн 24/7, така че никога няма да имате проблем с достъпа до интернет. През последните години Естония въведе визи, позволяващи дистанционна работа в страната до една година.

За класацията на най-добрите места в света за дистанционна работа през 2021 година, Big 7 Travel разглежда различни фактори, привлекателни за дистанционните работници, като достъпни разходи за живот, бърз Wi-Fi и удобства като паркове и ресторанти.

На второ място е Тбилиси. В столицата на Грузия има огромен брой кафенета, идеални за прекарване на един работен ден, заедно с коуоркинг пространства. В светлината на пандемията Грузия въведе визи за дистанционен работник, за да позволи преместване при настоящите обстоятелства.

Трето място заема Белград. Този исторически и богат в културно отношение център е идеален за дистанционни работници. Интернет? Вие гледате на 24 MBPS без проблем. Търсите коуоркинг пространство? $100 на месец. Цената за живот е истински примамлива тук, като средните месечни разходи се движат около $1 425. Освен това местоположението на Сърбия я прави чудесна отправна точка за останалата част от региона.

В десетката на най-добрите места в света за дистанционна работа влизат още Бали в Индонезия, Чианг Май в Тайланд, Берлин, Сингапур; Буенос Айрес, виетнамската столица Ханой и столицата на Словения – Любляна.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини