Радио Витоша

webcam

Новини

Междузвездни войни VІІ - най-добър филма на наградите на MTV

Междузвездни войни VІІ - най-добър филма на наградите на MTV

Дата: 11.04.2016 Наградите за най-добра мъжка и женска роля отидоха съответно при Леонардо Ди Каприо и Чарлийз Терон за ролите им респективно в "Завръщането" и "Лудия Макс"
Image

На церемония от студията на "Уорнър Брадърс" в Калифорния, бяха раздадени ежегодните филмови награди на MTV. Голямата награда за най-добър филм спечели седмият епизод от сагата "Междузвездни войни", озаглавен "Силата се пробужда". Режисьорът Джей Джей Ейбрамс и младата звезда на филма Дейзи Ридли приеха наградата от името на целия екип на филма. Наградите за най-добра мъжка и женска роля отидоха съответно при Леонардо Ди Каприо и Чарлийз Терон за ролите им респективно в "Завръщането" и "Лудия Макс: Пътят на яростта". "Дедпуул" спечели наградите за комедийно представяне за ролята на Райън Рейнолдс.
Крис Прат спечели отличието за най-добро екшън представяне за ролята си в "Джурасик Свят", докато Уил Смит получи приз за цялостно творчество. Церемонията, водена от комикът Кевин Харт и Дуейн Джонсън "Скалата", бе изпъстрена с редица музикални представяния и посетена от множество звезди от света на шоубизнеса.

Коментари