Радио Витоша

webcam

Новини

Лични лекари спират работа в понеделник

Лични лекари спират работа в понеделник

Дата: 27.03.2016 Стачката започва в няколко области, а след това ще се включат още области. Утре започваме с Кюстендил, Велико Търново, Разград, Ямбол
Image

Започваме ефективен протест, съобщи председателят на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари д-р Любомир Киров.

„Протестът ще се изразява в прекратяване на работа. Искам да поднеса извинение на нашите пациенти заради временно неудобство, но те трябва да знаят, че ние сме се погрижили навсякъде, където ще има протести да има кабинети, които да поемат пациенти с остро възникнали заболявания. Информация за това къде се намират тези кабинети ще има на вратите на кабинетите всички стачкуващи лекари”, обясни той.

„Стачката започва в няколко области, а след това ще се включат още области. Утре започваме с Кюстендил, Велико Търново, Разград, Ямбол. Всеки следващ ден ще обявяваме кои области ще се включат в протеста”, каза още д-р Киров. „Надявам се това, което сме поставили на масата като проблеми, да бъде решено и всичко да продължи както трябва”, призна той.

Коментари