Радио Витоша

webcam

Новини

Летни ремонти на "Топлофикация" в 10 софийски квартала

Летни ремонти на "Топлофикация" в 10 софийски квартала

Дата: 15.06.2016 Спирания на топлата вода ще има на места в кварталите "Лозенец", "Младост", "Сердика", "Разсадника", "Лагера", "Красна поляна", "Красно село", "Надежда", "Хиподрума" и "Овча купел" 2
Image

"Топлофикация София" започва ремонти на топлопреносната мрежа в 10 района на столицата. Спирания на топлата вода ще има на места в кварталите "Лозенец", "Младост", "Сердика", "Разсадника", "Лагера", "Красна поляна", "Красно село", "Надежда", "Хиподрума" и "Овча купел" 2.
Пълният график за ремонтните работи може да се види на интернет страницата на "Топлофикация София". Всички клиенти, на които в следващите дни предстои спиране на топлата вода, са уведомени 15 дни по-рано чрез залепване на съобщения във входовете на сградите.
За времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения. Дружеството напомня на своите клиенти да не пускат вода от топлия кран във времето на ремонта, за да не натрупват излишни показания на водомер.

Коментари

Повече нощни хитове
00:00 - 06:00