Радио Витоша

webcam

Новини

Lariss пристига в България

Lariss пристига в България

Дата: 09.06.2016 Румънската изпълнителка пристига специално за турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016
Image

Русе ще бъде домакин на пилотния концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour на 23 юни, четвъртък, точно в 20.00 ч. Феновете на зрелищното турне ще станат свидетели на страхотен спектакъл, а главната роля в него се пада на румънската сензация Lariss, която пристига в България специално за събитието.

След Русе любимото на почитателите на качествената музика турне ще спре своята обиколка във Варна - на 5 юли. Морската фиеста продължава на 8 юли в Бургас, следват Стара Загора на 12 юлиПловдив на 15 юли и Благоевград на 15 септемвриГолемият финал по традиция ще бъде в София, а датата е 18 септември. Организаторите все още пазят в тайна кои изпълнители ще се качат на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, но потвърдиха, че Lariss няма да е единствената гост-звезда от чужбина.

Larisa Borza, позната като Lariss, е родена в румънския град Яш, известен като „градът на поезията“. Впоследствие се премества в Букурещ, където следва в Националния музикален университет. Преди да се роди хитът Dale papi, тъмнокосата чаровница се увлича по различни музикални експерименти, включващи джаз, поп, реге, както и R and B. Последното парче на 27-годишната румънка, Droppin da Bomb, има близо 9 000 000 гледания в YouTube, и то за по-малко от три месеца.

Коментари