Мадона каза, че никога няма да продаде правата за каталога си 03 август, 2022

ралицата на поп музиката, Мадона, остава непоколебима относно правата върху собствената си музика, като каза в ново интервю, че няма планове да продава своя каталог.

В интервю за Variety, поп звездата потвърди твърденията, направени от нейния дългогодишен мениджър Гай Осири, че тя някога няма да продаде правата върху дългата си дискография.

Когато я попитаха защо не би прехвърлила правата, както направиха Джъстин Тимбърлейк, Стинга и наследниците на Дейвид Боуи през последните месеци, тя отговори направо: „Защото това са мои песни. Собствеността е всичко, нали?“.

Въпреки, че все още запазва собствеността върху своя каталог, Мадона подписа нов договор с Warner Music Group миналия август. Обявявайки новината, певицата заяви, че Warner са били „невероятни партньори“ и потвърди, че тя ще има думата при преиздаване на нейните по-стари материали.

Междувременно поп иконата работи по биографичен филм, на който е сценарист и режисьор.

За това какво да очакваме в бъдеще от нея, Мадона каза пред Variety, че търси интересни и забавни начини да преиздаде каталога си и да представи музиката си на новото поколение.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини