Радио Витоша

webcam

Новини

Holiday Heroes стартират кампанията „Избери, купи, дари“ в Kaufland

Holiday Heroes стартират кампанията „Избери, купи, дари“ в Kaufland

Дата: 01.12.2015 Всеки работен ден от 18 до 20:30 ч., а през уикендите от 11 до 16 ч., всеки може да помогне на каузата, докато пазарува.
Image

От 30 ноември, всеки клиент на веригата магазини ще може лично да помогне на 5 000 български семейства в беда докато пазарува за вкъщи, като закупи и дари продукт, който да стане част от празничните пакети

Коледната кампания на Празничните герои в помощ на 5 000 семейства в нужда тече в пълна сила. От 30 ноември до 16 декември, Holiday Heroes и веригата супермаркети Kaufland обединяват сили в кампанията „Избери, купи, дари“.

Всеки работен ден от 18 до 20:30 ч., а през уикендите от 11 до 16 ч., всеки може да помогне на каузата, докато пазарува. Ориз, олио, брашно, сирене и кашкавал, кори за баница – това е базовият списък с продукти, с които пазаруващите могат да помогнат на инициативата. Доброволци на празничните герои ще помагат с разяснения около кампанията и ще събират дарените продукти на място.

Обектите на Кауфланд, в които можете да помогнете на каузата да осигури празнична трапеза на 5 000 семейства в нужда се намират в София, а адресите са:

*Младост (Филип Аврамов № 3),
*Банишора (Скопие № 1)
*Овча Купел (Кукуряк № 3)
*Хаджи Димитър (ул. Резбарска № 7Б)
*Витоша (Тодор Каблешков 3)
*Малинова долина (Проф. Д-р Иван Странски № 20)

„Избери, купи, дари“ е част седмата поред благотворителна акция на Holiday Heroes Коледа 2015, чиято цел е 5 000 български семейтва в нужда да получат празнични кашони с храна за празниците.

Всичко най-ново за кампанията намерете във Facebook или на http://holidayheroes.bg.

 

Коментари