Радио Витоша

webcam

Новини

Филм за рап групата на Д-р Дре триумфира в боксофиса в САЩ

Филм за рап групата на Д-р Дре триумфира в боксофиса в САЩ

Дата: 24.08.2015 "Мисията невъзможна: Престъпна нация" остава на второ място
Image

Филмът "Straight outta Compton" ("Бандата от Комптън") за рапърите N.W.A продължава да води боксофиса в САЩ и Канада с още 26,7 милиона през втората си седмица по екраните, с което общият размер на приходите му достигна 111,4 милиона.

Филмът проследява възхода на N.W.A и последвалите големи и трагични промени в живота на петимата членове на групата Айс Кюб, Д-р Дре, Eazy E, Ди Джей Йела и Ем Си Рен. Те са в центъра на историята на създаделите на стила "гангста рап". N.W.A. са от предградията на Лос Анджелис.

Холивуд е изненадан от успеха на филма, защото и най-оптимистичните прогнози очакваха по-скромни резултати от показаните.

По-нататък в боксофиса "Мисията невъзможна: Престъпна нация" запазва второто си място с 11,7 милиона приходи за четвъртата си седмица на масовия екран в САЩ и Канада. Петото издание на поредицата с Том Круз в ролята на агент Итън Хънт, събра общо 157,7 милиона.

Американо-британските ужаси "Греховен 2", забранен за зрители до 17-годишна възраст, попадна направо на третото място във финансовата класация с излизането си по кината. Той събра 10,6 милиона.

 

Коментари