Радио Витоша

webcam

Новини

Фалстарт за секция в "Овча купел"

Фалстарт за секция в "Овча купел"

Дата: 25.10.2015 По информация на секционната комисия липсват бюлетини за референдум, десетки чакат, за да упражнят своя глас. Очаква се липсващият кашон да бъде доставен.
Image

Не са постъпвали за жалби и нарушения. Надявам се да няма нарушения на изборното законодателство, каза говорителят на ЦИК Александър Андреев. Ако избирател установи нарушение, трябва да се обърнат към председателя на съответната секция или към ОИК , за да се предприемат мерки. В случаите, когато има данни за извършено предстъпление, отговорността не е на областните комисии, а на МВР.
Избирателят има право да получи само бюлетините, за които иска да гласува и това може да го заяви на място. Може да се отбелязва с хикс и “V” със син химикал.
Малко след това изявление на Андреев пред БНТ, стана ясно, че в В Столичния квартал “Овча купел” в 51 секция на 88-мо  училище, изборният ден не може да започне. По информация на секционната комисия липсват бюлетини за референдум, десетки чакат, за да упражнят своя глас. Очаква се липсващият кашон да бъде доставен.

Коментари