Радио Витоша

webcam

Новини

Дрейк става актьор

Дрейк става актьор

Дата: 11.11.2017 Рапърът обедини сили със стрийминг платформата Netflix с цел завръщането на британския сериал Top Boy на екран
Image

Рапърът Дрейк призна, че мечтае да се развива и в киноиндустрията. Изпълнителят на Worst Behavior обясни, че „един ден“ възнамерява да си даде почивка от музиката, за да се концентрира върху развитието на актьорския си потенциал.

„Това едва ли ще бъде скоро обаче. Опитвам се все пак да покажа с различни участия, като това в Saturday Night Live, че мога да бъда смешен“, уточни още бившата муза на Риана.

Междувременно само преди дни стана ясно, че Дрейк ще обедини сили със стрийминг платформата Netflix с цел завръщането на британския сериал Top Boy на екран. Поредицата съществува за едва два сезона до 2013 г., а третият се очаква да се появи на бял свят до две години. Идеята за продължаването на историята е всъщност на Дрейк, който се отправя към Netflix с предложението да продуцира проекта.

Още на 15 години Дрейк играе в канадския комедиен сериал "Degrassi: следващото поколение" в ролята на Джими Брукс, бивша баскетболна звезда, прикован в инвалидна количка, след като е прострелян от свой съученик. По ирония на съдбата, Брукс рапира в свободен стил в началото на телевизионното шоу, след което има още няколко телевизионни изяви.

Снимка: БГНЕС

 

Коментари