Радио Витоша

webcam

Новини

Деветнадесет компании и медии бяха отличени от списание Business Lady

Деветнадесет компании и медии бяха отличени от списание Business Lady

Дата: 22.02.2016 Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady”
Image

На 17 февруари на пищна церемония в София хотел Балкан бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2015”. Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady” и се проведе под патронажа на Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика. Официални партньори на награждаването бяха Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Висше училище по застраховане и финанси.

Общо 19 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, устойчиво развитие, иновативен мениджмънт, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, добро пазарно позициониране и други.

В категория „ПРОМИШЛЕНОСТ” призът отиде при „ДЕВНЯ ЦИМЕНТ” АД за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ В ДОБИВНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. В най-широко застъпената в това издание категория "ИНДУСТРИЯ" бяха отличени няколко компании. „АЛКОМЕТ” АД получиха отличие за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ В ПРОИЗВОДСТВОТО, ЛИТЕКС МОТОРС пък грабнаха награда за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, ИНОВАЦИИ И КАЧЕСТВО В АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕТО. ФАБРИКА ЗА МАЙОНЕЗА „КРАСИ” бе отличена за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И КОНТРОЛ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, а „ПРЕСТИЖ-96” АД получиха признание за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И ИНОВАЦИИ В ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ.

В категория „ФАРМАЦИЯ” наградата отиде при GLAXOSMITHKLINE BULGARIA, които бяха отличени за ЕТИЧНОСТ, УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ ВЪВ ФАРМАЦИЯТА. CryoSave България пък бяха наградени за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, КАЧЕСТВО И СИГУРНОСТ В СЪХРАНЕНИЕТО НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ в категория „ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ”. Награда в същата категория получи и екипът на Медицински комплекс „Д-Р ЩЕРЕВ” за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ В РЕПРОДУКТИВНАТА И ФЕТАЛНАТА МЕДИЦИНА. А EASY CREDIT пък грабнаха приза за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, ОТГОВОРНО КРЕДИТИРАНЕ И ЕТИЧНОСТ В НЕБАНКОВАТА СФЕРА в категория „ФИНАНСОВ СЕКТОР”. В сектор „ИНОВАЦИОНЕН МЕНИДЖМЪНТ” бe отличена ECONT EXPRESS за НАЙ-ИНОВАТИВНА КУРИЕРСКА КОМПАНИЯ (за уникалния проект Econt Smart Courier).

PAYSAFE БЪЛГАРИЯ грабнаха наградата в категория „ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС” за СДЕЛКА НА ГОДИНАТА – 2015 (за сливането на компаниите Skrill и Optimal Payments). РЕФАН БЪЛГАРИЯ спечели приз за СТАБИЛНИ ПОЗИЦИИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ПОЗИТИВЕН ОБЩЕСТВЕН ИМИДЖ. В категория „ИТ СЕКТОР” отличие спечели SAMSUNG BULGARIA за кампанията си BeFearless – Използване на новите технологии за развитие на човешкия потенциал. ТЕЛЕПОЛ ЕООД пък получиха отличие за ЕФЕКТИВНОСТ И ИНОВАЦИИ В СФЕРАТА НА ОХРАНАТА И СИГУРНОСТТА отново в същата категория.

В „РИТЕЙЛ СЕКТОР” призът грабна БИЛЛА БЪЛГАРИЯ, които бяла отличени за ЕТИЧЕН БИЗНЕС МОДЕЛ. А в категория „РЕКЛАМЕН БРАНШ” награда получи J POINT GROUP за ПЕЧАТНИ ИНОВАЦИИ И ЦЯЛОСТНИ КОМУНИКАЦИОННИ РЕШЕНИЯ. ИА ФОКУС пък бе отличена за ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА РАЗВИТИЕТО НА НОВИНАРСТВОТО И ИНФОРМАЦИОННИТЕ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ, а РАДИО ВИТОША и сутрешното предаване „Тройка на разсъмване” грабнаха награда за ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА СОЦИАЛНИ И БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КАУЗИ.

Всяка отличена компания получи подаръчен комплект, осигурен от РЕФАН БЪЛГАРИЯ.

Водещи на официалната награждаването бяха известните актьори Деси Бакърджиева и Явор Ралинов. За доброто настроение на гостите се погрижаиха победителката в последния сезон на X Factor Християна Лоизу и носителите на Купа България за 2015 и номер 1 в Ранг листата на Българската федерация по спортни танци за състезатели над 19 години (за стандартни танци) Ивайло Котев и Елица Мариновска от танцов клуб „Амаранд М” и танцов клуб „Дъга”.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Коментари