Анди Гарсия се присъедини към актьорския състав на „Непобедимите 4“ 13 септември, 2021

Анди Гарсия се присъедини към актьорския състав на „Непобедимите 4“. 65-годишният актьор ще играе заедно с Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун във филма, режисиран от Скот Уо. Анди - който преди това е играл Винсент Корлеоне във франчайза „Кръстникът“ - ще играе агент на ЦРУ, назначен да придружава Непобедимите в последната им мисия в предстоящия филм, според The Hollywood Reporter. Други големи имена в четвъртата серия на франчайза включват Къртис '50 Cent 'Джаксън, Меган Фокс и Тони Джаа.

Снимките на проекта трябва да започнат през октомври, а филмът отново ще се фокусира върху група ветерани наемници. Джейсън - който също е продуцент на филма - Долф, Ранди и Силвестър възпроизвеждат ролите си от предишните три части във франчайза.

Бен Афлек и Мат Деймън в "Последния дуел" във Венеция

 

Сценарият на филма е написан от Спенсър Коен. Конкретни подробности за сюжета обаче засега се пазят в тайна. Междувременно по-рано Стейтъм разкри, че е преживял смъртта на снимачната площадка на „The Expendables 3“. Холивудската звезда едва не се удави през 2013 г., докато подготвяше каскадьорска сцена за филма.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини