Радио Витоша

webcam

Новини

Бюрата за документи - с удължено работно време

Бюрата за документи - с удължено работно време

Дата: 24.10.2015 В зависимост от конкретните нормативни изисквания, на граждани, подали вече заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването й или ще бъде издадено удостоверение за липсващ документ за самоличност, с което може да се гласува
Image

Хората, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи по различни причини, ще имат възможност да гласуват. Гишетата за документи за самоличност ще работят със специално работно време заради изборите, информират от МВР.

В зависимост от конкретните нормативни изисквания, на граждани, подали вече заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването й или ще бъде издадено удостоверение за липсващ документ за самоличност, с което може да се гласува.

Необходимо е всеки лично да подаде искане в полицията днес или утре от 8.00 ч. до 18.00 часа, за да бъде издадено удостоверението.

В случай на подадено и регистрирано по постоянен адрес заявление за издаване на лична карта, удостоверение може да се издаде във всяко районно урпавелние, СДВР или някоя от обласните дирекции на полицията независимо от обявения постоянен и настоящ адрес. От дирекцията уточняват, че документ за заявен постоянен и настоящ адрес се издават от общинската администрация.

Коментари