Радио Витоша

webcam

Новини

BUSINESS LADY организира второто издание на „ЗЛАТНО СЪРЦЕ”

BUSINESS LADY организира второто издание на „ЗЛАТНО СЪРЦЕ”

Дата: 26.10.2015 На официалната церемония ще присъстват над 130 официални лица
Image

На 5 ноември 2015 г. ще се проведе второто издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. За домакин на събитието е избран хотел Хилтън София.

С този проект организаторите се стремят да дават публичност на усилията на компании, НПО, институции и физически лица, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер, като по този начин послужат за пример и мотивират все повече компании и личности да се включват в подобни инициативи.

Наградите се присъжват за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Образователни кампании; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика  и др.

Наградите „Златно сърце” целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.

На официалната церемония ще присъстват над 130 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

Водещи на събитието ще бъдат актьорът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите ще се погрижат талантливата поп-изпълнителка Алекс Жекова и уникалните танцьори от Dance Station.

Коментари