Радио Витоша

webcam

Новини

Брад Пит не е бил сина си

Брад Пит не е бил сина си

Дата: 10.11.2016 Приключването на разследването, оневиняващо Брад Пит, може да повлияе върху решението на съда дали да му присъди равни права с Анджелина Джоли в отглеждането на шестте деца
Image

Разследването на социалните служби на Лос Анджелис установи, че холивудският актьор Брад Пит не е проявил жестоко отношение към осиновения си син, предадоха световните информационни агенции, съобщи БНТ. Целта на разследването беше да провери твърденията на актрисата Анджелина Джоли, с която Пит е в развод, че по време на полет с частен самолет актьорът се е спречкал с осиновения им син, 15-годишния Мадокс, и го е ударил.
Приключването на разследването, оневиняващо Брад Пит, може да повлияе върху решението на съда дали да му присъди равни права с Анджелина Джоли в отглеждането на шестте деца. 
През септември, тя настоя за пълно попечителство над децата. Преди броени дни в отговор на иска на Джоли, Пит подаде документи за съвместно попечителство. Малко по-късно беше съобщено, че разделената двойка е постигнала споразумение по въпроса за отглеждането на децата.

Коментари