Радио Витоша

webcam

Новини

Apple представя iPhone X

Apple представя iPhone X

Дата: 12.09.2017 Стойността от 1000 долара ще е изпитание за лоялните потребители
Image

Днес Apple представя в централата си новия си смартфон - iPhone X - десет години след като първия продукт с марката "Айфон" се появи на пазара. Макар последният апарат да усъвършенства дисплея, дизайна и камерата на предшественика си "iPhone 7", стойността от 1000 долара ще е изпитание за лоялните потребители във време, когато цената ще е все по-важна за приходите на компанията, пише "Файненшъл таймс".

Според анализатори появата на новия модел ще помогне на "Apple" да реши проблема с ръста си от последните две години в условия на наситен пазар в Америка и Европа, където потребителите ползват наличните си устройства по-дълго и е по-надеждно да се разчита на по-висока цена на продажба, отколкото на по-голям брой продажби.

По информация, която изтече през няколко технологични издания, се очаква той да има OLED екран с по-висока резолюция и размер от 14.7 см, което ще го превърне в най-големия смартфон, произвеждан до този момент от компанията. Екранът ще заема цялата предна панелна част на телефона и няма да бъде отделян с разграничителни елементи по краищата. Най-вероятно телефонът ще се зарежда безжично.

Коментари