Радио Витоша

webcam

Новини

Apple представи нови устройства

Apple представи нови устройства

Дата: 10.09.2015 Изпълнителният директор на Apple Тим Кук представи в Сан Франциско новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus, както и iPad Pro
Image

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук представи в Сан Франциско новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus.Външно двата модела телефони не се различават много от своите предшественици, но имат нови и до 70% по-бързи процесори, така и по-иновативна графика.

Потвърдиха се спекулациите, че новият модел смартфони на Apple ще различава силата на натиск на екрана и по този начин ще показва различни менюта. iPhone 6s ще се предлага в 4 цвята. Към традиционните се добавя и "розово злато".Основната леща е 12-мегапикселовата iSight, а втората предна леща е 5-мегапикселова. iPhone 6S Plus има и функцията Retina Flash, чрез която екранът става 3 пъти по-светъл, като по този начин работи като светкавица за предната камера.

Apple представи и новия iPad Pro с диагонал на екрана 12,9 инча. Това е най-големият екран сред iOS-устройствата. От Apple обещават батерията на iPad Pro да издържа до 10 часа в автономен режим. Той е снабден с процесор A9x, който е почти два пъти по-бърз от процесора в в iPad Air 2. Новите устройства ще появят на пазара на 25 септември.

Коментари

Тройка на разсъмване
06:00 - 10:00