Джеси Джей няма да издаде новия си албум, докато не се възстанови от заболяването си 18 август, 2021

Джеси Джей няма да издаде новия си албум, докато не се възстанови от мистериозното си заболяване. Хитмейкърът на „Price Tag“ каза на феновете си, че ще трябва да изчакат за нова музика, докато не се подобри състоянието й. 33 -годишната Джеси ще бъде подложена на ЯМР, за да се установи каква е причината за проблемите.

По време на въпроси и отговори в Instagram тя каза: „Кога можем да очаквате албума? Когато съм по -добре, което не знам кога ще бъде. Гърлото ми е все така. Толкова е скучно. Дори не знам какво да кажа повече. Това трябва да е щитовидната ми жлеза. В понеделник имам ядрено-магнитен резонанс, правя вокална терапия, виждам алерголог и се занимавам с автоимунни неща."

Миналата седмица певицата, която преди това беше диагностицирана с болестта на Мениер, рядко заболяване на вътрешното ухо, което причинява епизоди на световъртеж - написа: „Вчера се опитах да изпея песен, която обикновено мога да пея с лекота, но не успях. Проблемът, който имам, не е моят глас, а оказва влияние върху гласа ми."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини